Special

2018-01-20, 14:02:27

FOTO. Valorile Slatinei, premiate de municipalitate în cadrul Galei Campionilor

Aproximativ 1.200 de elevi, sportivi, profesori şi antrenori au fost premiaţi, sâmbătă, în cadrul Galei Campionilor, care s-a desfăşurat la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, cu ocazia aniversării a 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei.

Premierea a început de la ora 9.00 şi a ţinut pe tot  parcursul zilei, până la ora 17.00. Cel care a deschis evenimentul a fost viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, care i-a felicitat pe cei premiaţi.

„Începem această manifestare, care se va desfăşura pe mai multe zile, cu Gala Campionilor, în cadrul căreia elevii, profesorii, sportivii şi antrenorii vor fi premiaţi pentru rezultatele deosebite pe care le-au obţinut, pe parcursul anului 2017. Sunt aproximativ 1.200 de premianţi pe care Primăria municipiului Slatina şi Consiliul Local îi premiază, ca în fiecare an. Eu ţin să vă mulţumesc, dragi profesori, dragi antrenori, dragi părinţi, pentru că vă ocupaţi de educaţia copiilor dumneavoastră, pentru că ei sunt viitorul nostru”, a declarat Vîlceleanu.

Comentarii

Redacţia

2018-01-20 14:02:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...