Actualitate

2019-01-15, 18:11:53

Vama Slatina, lăsată fără gaze. De aproape o lună, vameșii se încălzesc cu ce pot

Alimentarea cu gaze la Vama Slatina a fost sistată la sfârșitul anului trecut, când au fost sesizate pierderi în rețea. De atunci, conducerea instituției încearcă fără succes să rezolve problema, în timp ce vameșii tremură în birouri, încălzindu-se cu aeroterme sau de la aparatele de aer condiționat.

Vameșii din Slatina tremură în birouri la 7 grade Celsius, după ce alimentarea cu gaze a instituției a fost sistată încă de anul trecut, din cauza unei avarii. Deși au trimis mai multe adrese furnizorului și au cerut sprijin inclusiv din parte Prefecturii, problema nu s-a rezolvat încă.

„Sunt cel puțin 40 de oameni, inspectori vamali și personal vamal, care stau în condiții grele, la o temperatură de 6-7 grade. Au înghețat instalațiile la centrala termică, s-au spart conductele de la grupurile sanitare”, a explicat, marți, în cadrul unei ședințe la Prefectură, directorul Vămii Slatina, Ion Dinu.

Inspectorii de muncă spun și ei că angajaților trebuie să li se ofere condiții bune la serviciu și urmăresc acest caz.

Prefectul de Olt Silviu Neacșu a declarat că se va implica pentru a rezolva cât mai repede problema de la Vama Slatina

Comentarii

Redacţia

2019-01-15 18:11:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...