Sport

2020-03-24, 11:41:21

Vasile Gheorghe, căpitanul echipei CSM Slatina: „Ne-am lovit de această situaţie pe care nimeni nu a prevăzut-o, nu putem decât să respectăm deciziile autorităţilor”

Starea de urgenţă din cauza pandemiei cu noul coronavirus a blocat activităţile fotbalistice cel puţin până la jumătatea lunii aprilie, iar în situaţia în care nu se va prelungi, competiţiile ar putea fi reluate după data de 16 mai. Cluburile din toată ţara respectă măsurile autorităţilor, inclusiv antrenamentele fiind sistate. Căpitanul de echipă al grupării slătinene, Vasile Gheorghe, spune că s-a muncit foarte mult pentru pregătirea returului, care a fost amânat după doar o etapă, însă, în aceste momente tot ce se poate face este să se respecte deciziile prevăzute de starea de urgenţă.

Căpitanul de echipă al grupării CSM Slatina, Vasile Gheorghe, speră ca lucrurile să intre cât mai repede pe un făgaş normal, însă, până atunci, cu toţii respectă indicaţiile autorităţilor.

„Ţinând cont de activitatea pe care o aveam, antrenamente zi de zi, începuse campionatul, eram într-o formă fizică bună, normal că este greu, dar sportul a trecut în plan secund. Aşteptăm să trecem peste această situaţie dificilă. Toată lumea este în stand-by, lumea este panicată, sper ca lucrurile să intre cât mai repede pe un făgaş normal. E păcat de pregătirea bună pe care am făcut-o, toţi eram conectaţi la miza meciurilor, dar ne-am lovit de această situaţie, pe care nimeni nu a prevăzut-o. Există regretul că am muncit foarte mult în cantonament, iar acum rişti să pierzi toate lucrurile acumulate, dar nu avem ce să facem”, a declarat căpitanul de echipă al grupării slătinene, Vasile Gheorghe. 

Purtătorul banderolei de căpitan al grupării slătinene, Vasile Gheorghe, a transmis şi un mesaj de conştientizare cu privire la importanţa respectării măsurilor transmise de autorităţi.

Viaţa trebuie să fie prioritară pentru toată lumea, trebuie să avem grijă în primul rând de noi, pentru că protejându-ne pe noi, îi protejăm pe cei dragi nouă. Dacă autorităţile au luat astfel de decizii, înseamnă că trebuie să tercem cât mai repede şi mai uşor peste această situaţie. Să fim responsabili, să respectăm tot ceea ce ni se transmite”, a mai spus purtătorul banderolei de căpitan al echipei CSM Slatina, Vasile Gheorghe.

Echipa de fotbal CSM Slatina este angrenată în lupta pentru primul loc, în seria a III-a, a Ligii a III-a, aflându-se la egalitate de puncte cu Progresul Spartac. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-24 11:41:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...