Comentariul Gazetei

2019-07-29, 16:01:13

Vecinii! Când bunicul de peste gard este criminal

Crimele din Caracal au şocat opinia publică. Au căzut capete, se fac anchete peste anchete. Ştirile curg din minut în minut. Lumea vrea să afle despre dramele fetelor. Dincolo de tot ce s-a spus zilele acestea, eu am o problemă cu vecinii. Mi se pare absolut imposibil ca vecinii acestui criminal să nu fi auzit nimic, să nu fi văzut că aduce fete cu maşina în gospodărie, chiar şi aşa transformată în fortăreaţă.
  
După ultimele date, Gheorghe Dincă ar fi ţinut-o câteva luni în casă pe Luiza, fata dispărută în aprilie, după acelaşi scenariu ca şi cel al Alexandrei. Adică a răpit-o în aprilie şi a omorât-o în urmă cu două săptămâni.

Monstrul nu trăia izolat, avea vecini! Într-o comunitate atât de mică, fiecare ştie despre celelălt multe poveşti. Vecinii aud şi văd. Oamenii ies la poartă, stau de vorbă, merg în vizită. Cam aşa se derulează lucrurile în micile comunităţi. Cum de nimeni nu le-a auzit pe aceste fetiţe!? Imposibil ca ele să nu fi opus rezistenţă, măcar atunci când au fost scoase din maşină! Să nu fi făcut zgomot şi să nu fi ţipat!

Este greu să-ţi imaginezi că sub masca bunicului inofensiv, ce îţi mai este şi vecin, se ascunde un criminal feroce. Nu mai avem simţ civic, am învăţat să ignorăm toate micile detalii care nu ne convin, spunând doar „nu e treaba mea”. 
   

Comentarii

Redacţia

2019-07-29 16:01:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...