Sport

2020-11-21, 18:34:05

Vediţa Coloneşti câştigă derby-ul local cu Petrolul Potcoava

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti s-a impus, scor 3-1, în ultimul meci din 2020, disputat contra celeilalte reprezentante a judeţului Olt în Liga a III-a, Petrolul Potcoava. Jucătorii pregătiţi de Bobi Verdeş s-au desprins pe tabela de marcaj în prelungirile meciului, după ce în minutul 90 scorul era egal, 1-1, prin Dalu care a reuşit hattrick-ul.

Vediţa Coloneşti a deschis scorul, în minutul 27, prin Dalu, după două mari ocazii ale celor de la Potcoava. Daniel Turlea a restabilit egalitatea, în minutul 80, dintr-o lovitură liberă executată imparabil, pentru ca în minutul 90 acelaşi Robert Dalu să o readucă pe Vediţa Coloneşti în avantaj. Tot el a reuşit hattrick-ul în minutul 92, stabilind astfel scorul final, 3-1.

Vediţa Coloneşti încheie astfel anul 2020 cu o victorie şi rămâne angrenată în lupta pentru promovare. De cealaltă parte, Petrolul Potcoava rămâne în zona inferioară a clasamentului, iar lupta pentru evitarea retrogradării se anunţă aprigă în primăvară. 


Comentarii

Redacţia

2020-11-21 18:34:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...