Sport

2018-08-10, 12:53:02

Vediţa Coloneşti dă startul meciurilor de pregătire în vederea abordării noului sezon al Ligii a IV-a

Reprezentanta judeţului Olt la barajul de promovare, după câştigarea campionatului în sezonul trecut, Vediţa Coloneşti, a demarat pregătirile în această săptămână. Gruparea pregătită de Marius Radu şi Florin Aria susţine, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 10.00, un prim amical în compania celor de la Petrolul Potcoava. Obiectivul grupării Vediţa Coloneşti în noul sezon al Ligii a IV-a va fi din nou accederea la baraj, însă va avea o contracandidată serioasă, CSM Slatina, de departe favorită.

După ratarea promovării în Liga a III-a, Vediţa Coloneşti se reorganizează pentru un nou sezon la nivelul Ligii a IV-a. Echipa aflată sub comanda lui Marius Radu, care va fi ajutat de experimentatul mijlocaş Florin Aria, susţine sâmbătă, 11 august, cu începere de la ora 10.00, pe terenul din localitate, un prim meci amical. Petrolul Potcoava, formaţie ce va evolua, de asemenea, în Liga a IV-a, este adversara grupării Vediţa Coloneşti.

Obiectivul nostru va fi primul loc. Va fi greu să ne luptăm cu CSM Slatina, însă important este ca cea mai bună echipă să meargă la baraj. Vrem să ne facem echipă bună. Am adus un fundaş central de la Unirea Bascov, îl mai aducem pe Necşescu, Marius Radu mai caută ceva jucători, încercăm să facem un lot cât mai bun”, a precizat primarul localităţii Coloneşti, Nicolae Stan.

Vediţa Coloneşti a pierdut ambele meciuri de la barajul de promovare în Liga a III-a disputate în compania echipei Unirea Bascov, pregătită de Adrian Dulcea.


Comentarii

Redacţia

2018-08-10 12:53:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...