Sport

2020-07-14, 11:08:48

Vediţa Coloneşti dă startul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii a III-a pe 20 iulie

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti se va reuni luni, 20 iulie, în vederea abordării pregătirilor pentru noul sezon competiţional. Gruparea de Liga a III-a se va reuni la baza sportivă din localitate, iar cantonamentul verii se va desfăşura tot pe plan local.

Divizionara a treia, Vediţa Coloneşti, se va reuni pe 20 iulie, pe stadionul din localitate. Bobi Verdeş va miza, în noul sezon, în mare parte pe componenţii de anul trecut, însă speră ca până la startul competiţiei să acopere posturile deficitare. 

Vom începe pregătirea luni, în mare parte cu lotul de anul trecut. Vrem să mai aducem câţiva jucători, în special sub vârstă. Pregătirea o vom desfăşura pe plan local. Deocamdată, nu am perfectat meciuri amicale, urmează să stabilim câteva jocuri, dar asta după ce vom efectua testele COVID-19”, a precizat antrenorul echipei Vediţa Coloneşti, Bobi Verdeş.

Vediţa Coloneşti va avea obiectiv, în noul sezon, o clasare în prima parte a campionatului. Stagiunea trecută, gruparea aflată sub comanda lui Bobi Verdeş a terminat pe locul şase, însă campionatul a fost întrerupt imediat după tur, din cauza pandemiei COVID-19. 


Comentarii

Redacţia

2020-07-14 11:08:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...