Sport

2019-11-30, 16:44:12

Vedița Colonești, doar remiză pe terenul ultimei clasate. Robert Dalu aduce un punct din deplasarea de la Roșiori

Echipa de fotbal Vedița Colonești încheie anul cu o remiză, scor 1-1, pe terenul ultimei clasate, Sporting Roșiori. Gruparea pregătită de Bobi Verdeș a fost condusă din minutul 60, însă atacantul Robert Dalu a reușit să restabilească egalitatea în minutul 83.

După o primă repriză încheiată la egalitate, 0-0, Vedița Colonești s-a văzut condusă în minutul 60, însă Robert Dalu a reușit să aducă egalarea în minutul 83.

Gruparea pregătită de Bobi Verdeș încheie astfel turul actualului sezon cu o remiză, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe un teren greu, ca urmare a ploilor căzute.

În urma acestui rezultat, Vedița Colonești ocupă, la jumătatea campionatului, locul șase în clasamentul seriei Ligii a III-a, cu 24 de puncte acumulate.

Comentarii

Redacţia

2019-11-30 16:44:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...