Sport

2017-10-11, 16:32:11

Vediţa Coloneşti, duel pe teren propriu cu FC Olt Scorniceşti

După victoria la scor înregistrată în runda precedentă, pe terenul celor de la Viitorul Grădinile, liderul primului eşalon fotbalistic judeţean, Vediţa Coloneşti, primeşte vizita celor de la FC Olt Scorniceşti, formaţie aflată la jumătatea clasamentului.

Vediţa Coloneşti şi-a consolidate poziţia de lider după victoria cu 6-0 pe terenul celor de la Viitorul Grădinile, prin golurile maracte de Robert Stancu, care a reuşit hattrick-ul, Florin Aria, cu o „dublă”  şi Ştefănescu. Prima clasată va primi, duminică, vizita celor de la FC Olt Scorniceşti, formaţie care s-a întărit mult faţă de stagiunea precedentă. Prin urmare, jocul se anunţă unul echilibrat, deschis oricărui rezultat.

Liderul Ligii a IV-a, Vediţa Coloneşti, şi-a anunţat intenţia de a reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare în eşalonul al treilea. Dat fiind lotul pe care-l are la dispoziţie, gruparea pregătită de fostul fotbalist al echipei FC Argeş, Mircea Stan, are prima şansă de a accede la baraj, însă Voinţa Băbiciu şi Vedea Văleni Nicolae Titulescu pot să-i pună probleme.

Vediţa Coloneşti-FC Olt Scorniceşti se va disputa duminică, 15 octombrie, cu începere de la ora 11.00.

Comentarii

Redacţia

2017-10-11 16:32:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...