Sport

2018-06-21, 09:50:53

Vediţa Coloneşti, finalistă a Cupei României

Campioana judeţului Olt, Vediţa Coloneşti, este prima finalistă a Cupei României, faza judeţeană. Gruparea pregătită de Mircea Stan a învins, în deplasare, în semifinale, Avântul Oporelu, scor 1-4. Golurile formaţiei ce luptă la barajul de promovare în Liga a III-a au fost marcate de Robert Stancu, Ovidiu Stan şi Florin Aria, ultimul reuşind „dubla”.

Devansat cu o zi, pentru a da posibilitatea echipei Vediţa Coloneşti să pregătească returul de la barajul de promovare cu Unirea Bascov, meciul din semifinalele Cupei României, disputat în deplasare cu Avântul Oporelu, s-a încheiat cu victoria campioanei judeţului Olt. 


Golurile echipei Vediţa Coloneşti au fost reuşite de Robert Stancu, Ovidiu Stan şi Florin Aria, ultimul marcând de două ori.


În urma victoriei înregistrate, Vediţa Coloneşti va disputa finala Cupei României, faza judeţeană, programată pe data de 1 iulie, pe Stadionul „1 Mai”, cel mai probabil în compania grupării CSM Slatina, care va juca astăzi pentru calificare cu Victoria Dobrun.


Comentarii

Redacţia

2018-06-21 09:50:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...