Sport

2019-11-14, 15:08:20

Vediţa Coloneşti întâlneşte echipa cu cele mai multe remize înregistrate. Unirea Bascov, adversara oltenilor

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti întâlneşte vineri, în deplasare, de la ora 14.00, Unirea Bascov, echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate. Şapte remize a înregistrat adversara echipei oltene în actualul sezon, patru victorii şi doar o înfrângere. Prin urmare, misiunea jucătorilor aflaţi sub comanda lui Bobi Verdeş nu va fi deloc uşoară.

Pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, Vediţa Coloneşti întâlneşte, în deplasare, colega de clasament, Unirea Bascov, care a acumulat 19 puncte. Echipa argeşeană are o singură înfrângere de la debutul în actualul sezon, însă a înregistrat nu mai puţin de şapte egaluri. Prin urmare, formaţia antrenată de Adrian Dulcea este o echipă greu de bătut, deşi este formată din jucători foarte tineri.

Meciul se va disputa vineri, 15 noiembrie, de la ora 14.00, pe terenul din localitatea Valea Ursului. Confruntarea va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Ovidiu Robu, din Chitila, ajutat la cele două tuşe de Mihai Bălţatu şi Marian Istrate, ambii din Buftea. Observatorii întâlnirii sunt Mihai Băcescu (Braşov) şi Cătălin Vremăroiu (Târgovişte).

Comentarii

Redacţia

2019-11-14 15:08:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...