Sport

2019-09-20, 12:12:05

Vediţa Coloneşti, meci pe teren propriu cu FC Pucioasa

După remiza înregistrată pe terenul formaţiei SR Municipal Braşov, 2-2, Vediţa Coloneşti revine în faţa propriilor suporteri. FC Pucioasa, echipă aflată în a doua jumătate a clasamentului, va fi adversara din cadrul rundei a V-a a grupării pregătite de Iordan Eftimie. Meciul se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Mircea Stan”.

Vediţa Coloneşti îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un meci pe teren propriu în compania celor de la FC Pucioasa. Antrenorul grupării oltene, Iordan Eftimie, are la dispoziţie întreg lotul de jucători, după ce în această săptămâna au reluat pregătirea Doman şi Andrei Nilă. Gruparea olteană are prima şansă la victorie, având în vedere parcursul înregistrat până în acest moment.

Meciul se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17.00, pe Stadionu „Mircea Stan”. Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Ioan Boldea (Ciuguzel-Alba), ajutat la cele două tuşe de Daniel Popa (Aiud) şi Daniel Nagy (Mediaş). Observatorii întâlnirii sunt Bogdan Pîncu şi Florin Buzărnescu, ambii din Craiova.

Comentarii

Redacţia

2019-09-20 12:12:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...