Sport

2018-06-12, 14:23:17

Vediţa Coloneşti mizează pe susţinerea a cel puţin 300 de suporteri în manşa tur, din deplasare, a barajului de promovare

Vediţa Coloneşti, reprezentanta judeţului Olt la barajul de promovare în Liga a III-a, se va bucura de susţinere din tribună la meciul cu Unirea Bascov, programat sâmbătă, 16 iunie, pe Stadionul Mioveni. Potrivit spuselor edilului localităţii, Nicolae Stan, aproximativ 300 de suporteri vor ajunge la meci, cei mai mulţi cu autoturismele proprii. Oficialii echipei vor pune la dispoziţie, de asemenea, două microbuze, pentru suporterii care vor să facă deplasarea la meci.

Suporterii campioanei judeţului Olt vor fi prezenţi în tribunele Stadionului Mioveni, la manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a, disputat cu Unirea Bascov, reprezentanta Argeşului.

Aproximativ 300 de suporteri sunt aşteptaţi să facă galerie în lupta pentru promovare echipei Vediţa Coloneşti, privită de cei mai mulţi ca având şansa a doua. Cu toate astea, campioana Ligii a IV-a din Olt are puterea de a furniza surpriza, ţinând cont de experienţa multora dintre componenţii echipei.

Potrivit spuselor primarului Nicolae Stan, al cărui vis este să ducă formaţia locală în competiţia profesionistă, cei mai mulţi dintre susţinătorii echipei vor face deplasarea la Mioveni autoturismele personale.

„Mă aşteptat ca cel puţin 300 de oameni să vină să ne susţină în meciul de la Mioveni. Mulţi vin cu maşinile, însă vom avea şi două microbuze a căror capacitate este de 40 de locuri. Marcăm cel puţin un gol în meciul din deplasare. Va fi greu, şi Unirea Bascov este o echipă bună, dar eu am mare încredere în băieţi”,
a precizat edilul de la Coloneşti, Nicolae Stan, un mare iubitor al sportului rege.

După susţinerea meciului din Cupa României, faza judeţeană, programat miercuri cu Viitorul Leoteşti, lotul ehipei Vediţa Coloneşti va intra într-un cantonament. Începând de joi după-amiază, jucătorii vor fi cazaţi la un hotel din Piteşti, sub supravegherea antrenorului Mircea Stan.

Comentarii

Redacţia

2018-06-12 14:23:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...