Sport

2018-06-16, 20:22:50

Vedița Colonești pierde în ultimele secunde, scor 2-1, manșa tur a barajului cu Unirea Bascov

Vedița Colonești a pierdut, în ultimele secunde de prelungire, manșa tur a barajului de promovare disputată pe stadionul din Mioveni, în compania celor de la Unirea Bascov. Argeșenii au deschis scorul imediat după pauză, dar Aria a restabilit egalitatea, 1-1, în minutul 80. Cu un om mai puțin, după ce Marius Radu a fost eliminat pentru un gest nesportiv, Colonești a încercat pe cât posibil să țină de rezultat. Din păcate, argeșenii au marcat în ultimele momente ale jocului, partida fiind prelungită cu 4 minute.

Vedița Colonești a fost la un pas de o remiză prețioasă în meciul disputat în deplasare cu Unirea Bascov. Campioana județului Olt a marcat prin Aria, care a reușit un eurogol, restabilind egalitatea, 1-1, în minutul 80, după ce argeșenii punctaseră pe tabelă în minutul 55. Din păcate, Vedița Colonești a pierdut jocul în ultimele secunde ale prelungirilor. 


Experimentatul fundaș central Marius Radu a văzut direct cartonașul roșu, pentru lovire fără minge, în minutul 87. Rămasă în inferioritate numerică, Vedița Colonești a încercat să conserve rezultatul. 

Cu un om în plus, argeșenii au forțat victoria, reușind să puncteze chiar în ultimele secunde de prelungiri, manșa tur încheindu-se astfel cu 2-1.

Returul se va disputa sâmbăta viitoare, la Colonești, cu începere de la ora 17.30. În ciuda înfrângerii, Vedița Colonești menține șanse de promovare, însa misiunea nu va fi deloc ușoară.

Comentarii

Redacţia

2018-06-16 20:22:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...