Sport

2019-11-07, 13:27:56

Vediţa Coloneşti primeşte vizita echipei CS Baloteşti

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti, preluată în această săptămână de Bobi Verdeş, primeşte, în runda actuală, vizita celor de la CS Baloteşti, care se află în a doua parte a clasamentului. Meciul se va disputa vineri, 8 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, pe Stadionul „Mircea Stan”.

După eşecul la scor înregistrat, în deplasare, cu Universitatea Craiova II, Vediţa Coloneşti are doar varianta victoriei în meciul cu CS Baloteşti, aflată pe locul unsprezece în clasamentul seriei Ligii a III-a, pentru a nu pierde contactul cu primele clasate. Va fi şi meciul de debut al lui Bobi Verdeş, care l-a înlocuit în această săptămână pe tehnicianul piteştean, Iordan Eftimie.

Vediţa Coloneşti-CS Baloteşti se va disputa vineri, cu începere de la ora 14.00, pe Stadionul „Mircea Stan”. Gruparea olteană îşi dispută, de obicei, meciurile din organizare proprie sâmbătă, însă întreaga etapă se va juca vineri ca urmare a organizării alegerilor prezidenţiale de duminică.

Vediţa Coloneşti se află, înaintea confruntării cu CS Baloteşti, pe locul şapte, cu 17 puncte acumulate în cele 11 meciuri scurse din actualul sezon.

Comentarii

Redacţia

2019-11-07 13:27:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...