Sport

2019-09-14, 19:16:14

Vedița Colonești revine cu un punct de la Brașov

Echipa de fotbal Vedița Colonești a remizat, scor 2-2, pe terenul celor de la SR Municipal Brașov, reușind să obțină punct din această deplasare, după ce a fost condusă de două ori.

După o primă repriză încheiată la egalitatea, 0-0, actul secund al meciului de la Brașov a fost aprig disputat. Stegarii au deschis scorul în minutul 55, prin Romeo Surdu, fotbalist cu numeroase prezențe în Liga I. Vedița Colonești a restabilit egalitatea în minutul 72, prin Negoiță, care bătut un penalty obținut de Cincă. Acesta a executat în bară, dar a avut șansă și a recuperat, punctând astfel pentru 1-1. 

SR Municipal a marcat în minutul 82, prin același Romeo Surdu, dar Vedița Colonești a reușit să revină, din nou. După o lovitură de la colțul terenului, Achim a reluat cu capul în poartă în minutul 82, stabilind scorul final 2-2. 

Vedița Colonești obține astfel un punct important în deplasarea de la SR Municipal Brașov, după ce a fost condusă de două ori pe tabelă.

Comentarii

Redacţia

2019-09-14 19:16:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...