Sport

2018-06-20, 10:00:58

Vediţa Coloneşti, semifinalistă în Cupa României. Viitorul Leoteşti a renunţat la contestaţie

Campioana judeţului Olt, Vediţa Coloneşti, îşi continuă parcursul în Cupa României, faza judeţeană. Gruparea pregătită de Mircea Stan va întâlni, astăzi, 20 iunie, cu începere de la ora 18.00, Avântul Oporelu. Vediţa Coloneşti s-a calificat în semifinale după ce Viitorul Leoteşti a renunţat la contestaţia legată de dreptul de joc al unor componenţi ai campioanei judeţului Olt.

Vediţa Coloneşti este echipa ce va disputa semifinala Cupei României, faza judeţeană, după ce Viitorul Leoteşti a renunţat la contestaţia legată de dreptul de joc al unor componenţi ai campioanei judeţului Olt. Gruparea pregătită de Mircea Stan câştigase şi pe teren meciul, scor 3-1. Prin urmare, Vediţa Coloneşti îşi contină parcursul în Cupa Românei.

Avântul Oprelu-Vediţa Coloneşti se va disputa miercuri, 20 iunie, cu începere de la ora 18.00. Meciul din semifinale a fost devansat cu o zi, având în vedere faptul că, sâmbătă, campioana judeţului Olt primeşte vizita celor de la Unirea Bascov, în cadrul manşei retur a barajului de promovare.

Cealaltă semifinală, CSM Slatina-Victoria Dobrun, se va disputa joi, 21 iunie, cu începere de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2018-06-20 10:00:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...