Sport

2020-02-22, 14:32:30

Vedița Colonești, victorie în amicalul cu echipa Gura Șuții

Echipa de fotbal Vedița Colonești a câștigat, scor 5-2, amicalul disputat pe teren propriu în compania formației din Liga a IV-a Dâmbovița, Gura Șuții. Golurile au fost marcate de Dalu, Mărgărit, care a reușit o dublă, Savu și Cincă.

Gruparea pregătită de Bobi Verdeș și-a anulat amicalul cu CSM Slatina pentru a juca contra formației de nivel inferior, Gura Șuții. Gruparea olteană s-a impus, scor 5-2, la capătul unui joc pe care l-a dominat, așa cum era de așteptat. Golurile au fost marcate de Dalu, nou-venitul Daniel Mărgărit, care a reușit o dublă, Savu și Cincă.

„Am început prost jocul, ne-am tratat de sus adversarul, dar pe măsura trecerii timpului am început să jucăm, iar echipa adversă nu a mai trecut centrul terenului. Am întâlnit o echipă bună de Liga a IV-a, arţăgoasă, pe care dacă o laşi să joace, poate pune probleme. Am primit un gol de la distanţă, iar al doilea pe o greşeală de portar”, a declarat antrenorul echipei Vediţa Coloneşti, Bobi Verdeş.


Vediţa Coloneşti mai are programate două meciuri de pregătire până la startul returului. Miercuri, 26 februarie, cu CSO Filiaşi, şi sâmbătă, 29 februarie, cu Viitorul Dăeşti.


Comentarii

Redacţia

2020-02-22 14:32:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...