Sport

2021-05-08, 15:56:10

Vediţa Coloneşti, victorie în manşa tur a primei etape a barajului de promovare în Liga a II-a

Victorie extrem de importantă în lupta pentru accederea în Liga a II-a a celor de la Vediţa Coloneşti. Gruparea pregătită de Mircea Stan s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la SR Braşov, în manşa tur a primei etape a barajului de promovare în Liga a II-a. Returul se va disputa peste o săptămînă, la Coloneşti, urmând ca învingătoarea să joace în a doua etapă a barajului contra câştigătoarei din barajul Corona Braşov şi ACS Filiaşi.

Golul victoriei în manşa tur a primei etape a barajului de promovare a fost marcat de Răuţă, în minutul 75, din penalty. Gruparea pregătită de Mircea Stan a controlat jocul şi are prima şansă de a se califica în etapa a doua a barajului, după victoria de la Braşov. Meciul retur cu SR Braşov va avea loc sâmbăta viitoare, la Coloneşti.

După jocul retur cu SR Braşov, învingătoarea va întâlni, într-o altă rundă în dublă manşă, câştigătoarea barajului dintre Corona Braşov şi ACS Filiaşi.

Meciurile din runda a doua a barajului de promovare în Liga a II-a vor avea loc pe data de 22 şi 29 mai. Comentarii

Redacţia

2021-05-08 15:56:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...