Sport

2019-02-12, 13:57:42

Verdeş, despre primul test al iernii: „Mă interesează să stăm cât mai bine tactic, să nu le dăm spaţii adversarilor”

Antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş, va urmări la lucru, în primul amical al iernii, disputat cu Unirea Bascov, toţi jucătorii aflaţi la dispoziţie. Acesta va forma două echipe echilibrate valoric, astfel încât fiecare jucător să evolueze câte 45 de minute. Verdeş spune că este interesat în primul rând ca echipa să stea foarte bine în teren din puncte de vedere defensiv, mai ales că nu va exista prospeţime după cantonamentul recent încheiat, în care accentul a fost pus pe acumulări.

Jucătorii grupării slătinene pot fi văzuţi la lucru, miercuri, în amicalul cu Unirea Bascov, ce se va desfăşura pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”. Antrenorul echipei CSM Slatina, Bobi Verdeş, le va da minute de joc egale tuturor componenţilor lotului.

„Voi face două echipe, astfel încât fiecare să joace câte 45 de minute. Mă interesează să lucrăm în primul rând partea defensivă, să nu le dăm spaţii adversarilor, iar pe tarniziţia negativă, să recuperăm cât mai repede mingea. Venim după pregătirea centralizată, este clar că nu vom avea prospeţime, tocmai de aceea important este să stăm cât mai bine tactic. Nu contează rezultatele în amicale, dar oarecum mă interesează, pentru că te pot ajuta la moral. Ţinând cont că jucătorii încă sunt obosiţi după pregătirea fizică din cantonament, luăm în calcul orice rezultat”, a declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş.

CSM Slatina va susţine, în această perioadă de pregătire, cinci amicale, scopul principal fiind cel al consolidării  relaţiilor de joc. Gruparea slătineană a perfectat meciuri de pregătire doar cu echipe de nivel superior, având în vedere faptul că obiectivul este accederea în competiţiile organizate de FRF.


Comentarii

Redacţia

2019-02-12 13:57:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...