Sport

2019-06-24, 14:53:15

Verdeş, după accederea în Liga a III-a: „O promovare meritată, mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat”

Antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş, a ţinut să mulţumească tuturor celor care au sprijinit echipa în lupta pentru promovarea în Liga a III-a, după barajul disputat în compania campioanei din Dâmboviţa, câştigat cu scorul general de 4-1. Bobi Verdeş a preluat echipa în vara anului trecut, după ce a pus capăt carierei de jucător. Verdeş era cunoscut de iubitorii fotbalului din oraşul de pe malul Oltului din perioada în care a evoluat la FC Olt Slatina, în Liga a II-a.

Antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş, a ţinut să mulţumească tuturor celor care l-au sprijinit în realizarea promovării în Liga a III-a. Gruparea slătineană a avut un sezon perfect, cu victorii pe linie în toate competiţiile în care a fost angrenată. De asemenea, a câştigat ambele meciuri din cadrul barajului de promovare disputat în compania Gloriei Corneşti, campioana judeţului Dâmboviţa.

„O promovare meritată, felicit jucătorii, au făcut două meciuri bune, mă bucur că am câştigat şi în deplasare, iar cel mai important lucru este că am promovat. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat, autorităţilor locale, directorului Clubului Sportiv Municipal, Cătălin Ilie, fostului meu antrenor, Dan Oprescu, şi nu în ultimul rând suporterilor pentru că au fost alături de echipă în momentele importante. Mă bucur că i-am răsplătit cu această promovare”, a declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş.

Bobi Verdeş este ajutat în pregătirea echipei de Mircea Voicu, antrenor secund, şi Vasile Sin, antrenor cu portarii. Pe lângă promovarea în Liga a III-a, CSM Slatina s-a calificat şi în Cupa României, faza naţională, primul tur fiind programat pe 31 iulie.

Comentarii

Redacţia

2019-06-24 14:53:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...