Sport

2019-04-18, 15:02:19

Verdeş, după cea de-a 25-a victorie consecutivă: „O primă repriză bună, în a doua nu am mai pus la fel de multă presiune pe adversar”

CSM Slatina este, de la un meci la altul, mai aproape de barajul de promovare în Liga a III-a. Gruparea slătineană a înregistrat în „intermediara” de miercuri cea de-a 25-a victorie consecutivă, Viitorul Băleasa fiind ultima „victimă”, scor 6-0. Antrenorul echipei CSM Slatina, Bobi Verdeş, s-a arătat mulţumit în mod special de primele 45 de minute de joc.

CSM Slatina şi-a asigurat victoria în meciul cu Viitorul Băleasa încă din prima repriză, când conducea cu 5-0. După pauză, slătinenii au mai marcat o dată prin Andrei Bîră, însă au mai ratat multe alte ocazii, printre care două bare. Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, s-a arătat mulţumit în special de jocul din primele 45 de minute, când slătinenii i-au ţinut pe adversari în propria jumătate de teren.

„Un meci în care am făcut o primă repriză bună, pe lângă cele cinci goluri, am mai avut câteva mari ocazii, dar, cel mai important, adversarii nu cred că au trecut de două ori centrul terenului. După pauză, nu am mai pus la fel de multă presiune pe adversar, deşi am mai avut câteva ocazii mari, nu ne-am concentrat la finalizare”, a declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş, după victoria cu Viitorul Băleasa.

Golurile echipei slătinene în meciul cu Băleasa au fost marcate de Cosmin Căpăţînă, Precup, care a reuşit o „dublă”, Panait, Ceapă şi Andrei Bîră.

Comentarii

Redacţia

2019-04-18 15:02:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...