Sport

2020-02-13, 13:53:30

Verdeş, după eşecul la scor din amicalul cu CS Mioveni: „Un rezultat greu de digerat, chiar dacă este doar un amical”

Vediţa Coloneşti a pierdut cu 7-2 amicalul susţinut, în deplasare, cu divizionara secundă CS Mioveni, deşi după primele 45 de minute formaţia argeşeană conducea doar cu 1-0. Câteva improvizaţii pe anumite posturi, dar mai ales introducerea pe teren a mai multor jucători tineri au adus dezastrul în echipa pregătită de Bobi Verdeş. Chiar şi aşa, acesta s-a arătat nemulţumit de marile greşeli din apărare.

Echipa de fotbal Vediţa Coloneşti a pierdut fără drept de apel cel mai tare amical al perioadei de pregătire a iernii, fiind surclasată cu 7-2 de CS Mioveni, formaţie ce luptă pentru promovarea în Liga I. Antrenorul echipei oltene, Bobi Verdeş, a declarat că rezultatul este greu de digerat.

„E un rezultat greu de digerat, chiar dacă e un meci amical, împotriva unei echipe din Liga a II-a, cu pretenţii la Liga I, care are un alt ritm de joc. Nu suntem nici primii, nici ultimii care pierd de maniera asta, dar nu este normal. Sunt supărat, însă, ca să le găsesc un alibi jucătorilor, suntem în plin stagiu centralizat, iar oboseala se simte. Până în minutul 60 a fost 1-0, am rezistat mai bine de o repriză, chiar dacă echipa e obosită, am făcut multe schimbări, am improvizat pe posturi, am avut şi şapte jucători sub vârstă, nu am mai reuşit să ţinem ritmul. 4 goluri le-am încasat în doar 10 minute”, a precizat antrenorul echipei Vediţa Coloneşti, Bobi Verdeş.

Antrenorul formaţii oltene speră ca rezultatul din meciul cu CS Mioveni să fie un dus rece pentru jucătorii săi.

„Pe de altă parte, este bine că ne-a arătat că mai avem mult de lucrat, iar jucătorii tineri trebuie să înţeleagă că fără muncă, nu se poate. Degeaba ai calităţi, fără muncă nu poţi progresa. Ei nu trebuie să se mulţumească că joacă la Vediţa, trebuie să-şi dorească să evolueze, să ajungă la echipe bune. Cine va demonstra că merită să joace va juca”, a mai spus Bobi Verdeş.

Vediţa Coloneşti va încheia, vineri, stagiul centralizat desfăşurat pe plan local, urmând ca jucătorii să primească liber până luni. Miercuri, pe 19 februarie, gruparea olteană va întâlni, pe terenul sintetic de la Bradu, colega de serie Unirea Bascov.

Comentarii

Redacţia

2020-02-13 13:53:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...