Sport

2019-05-07, 12:48:47

Verdeş, după ultima victorie: „Este încă un meci câştigat, mă bucur că din nou au marcat mijlocaşii şi atacanţii”

Echipa de fotbal CSM Slatina a mai bifat o victorie în drumul către barajul de promovare în Liga a III-a, fiind astfel invincibilă de 27 de meciuri. Golurile în jocul din deplasare cu Olteţul Osica au fost marcate de Gabriel Precup, Grigore Ceapă (2), David Oprescu şi Cosmin Căpăţînă. Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, s-a arătat mulţumit mai ales de actul secund, când echipa a reuşit desprinderea pe tabelă.

O nouă victorie, un alt pas spre barajul de promovare. CSM Slatina a trecut şi de Olteţul Osica şi mai are de jucat doar câteva partide până la meciurile decisve pentru accederea în Liga a III-a, care vor avea loc în luna iunie, în compania campioanei judeţului Dâmboviţa.

Slătinenii au condus cu 1-0 la pauză, însă în actul secund au dus scorul la 5-0, însă spre finalul întâlnirii echipa gazdă, Olteţul Osica, a înscris golul de onaore dintr-un penalty transformat de Dragoş Furtună.

Antrenorul echipei slătinene, Bobi Verdeş, a apreciat evoluţia jucătorilor săi mai ales în actul secund.

„În primele 45 de minute am fost puţin precipitaţi din dorinţa de a marca repede, nu am avut răbdare în a construi, însă în actul secund am făcut un joc bun, am avut posesie, am verticalizat, am făcut exact ceea ce am pregătit la antrenamente. Este încă un meci câştigat, mă bucur că din nou mijlocaşii şi atacanţii au marcat”, a declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş.

CSM Slatina continuă meciurile de la nivelul Ligii a IV-a cu un joc programat miercuri, 8 mai, cu începere de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, în compania ultimei clasate, Recolta Stoicăneşti.

Comentarii

Redacţia

2019-05-07 12:48:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...