Sport

2019-05-09, 14:13:01

Verdeş, după victoria cu 10-0, obţinută într-o repriză: „Atât pot unii, acesta este nivelul”

Gol după gol, atât cât s-a jucat, în meciul cu ultima clasată, Recolta Stoicăneşti, la capătul unei partide în care gruparea slătineană a susţinut mai mult un antrenament, iar totodată a mai bifat un nou meci către barajul de promovare. Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, nu a avut prea multe de spus despre acest joc, în care elevii săi au avut o anumită tematică, la fel ca la un antrenament.

Victorie cu 10-0, obţinută în doar o repriză, cu ultima clasată, Recolta Stoicăneşti, care a aliniat un unsprezece format din jucători foarte tineri. Prin urmare, pentru jucătorii pregătiţi de Bobi Verdeş confruntarea a fost mai mult un antrenament, dar şi-au mai trecut în clasament un meci bifat în drumul către barajul de accedere în Liga a III-a.

„Acesta este nivelul, atât pot unii, au venit doar de dragul de a veni, probabil pentru a nu fi excluşi din campionat. Le-am cerut să joace dintr-o atingere, două a balonului, atât cât a durat meciul, asta au făcut. Este încă o victorie, mergem mai departe. A fost un antrenament şi atât. Nu sunt prea multe de declarat”, a precizat Verdeş, după jocul disputat miercuri, pe Stadionul 1 Mai.

Golurile grupării slătinene au fost marcate Cosmin Căpăţînă, David Oprescu, Constantin Radu, fiecare cu câte o „dublă”,  Grigore Ceapă, Precup, Manea şi Militaru.

Comentarii

Redacţia

2019-05-09 14:13:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...