Sport

2019-03-13, 16:10:30

Verdeş, după victoria la scor în primul meci din retur disputat pe „1 Mai”: „Am fost mult mai inspiraţi în atac”

Echipa de fotbal CSM Slatina nu are adversar în Liga a IV-a. Gruparea pregătită de Bobi Verdeş a bifat, în runda precedentă, la primul meci susţinut pe teren propriu din stagiunea de primăvară, cea de-a 19-a victorie consecutivă. A fost 8-0 cu Viitorul Rusăneşti, la capătul unui joc controlat în totalitate.

Antrenorul grupării slătinene, Bobi Verdeş, s-a arătat mulţumit în primul rând că jucătorii săi au respectat tot ceea ce s-a pregătit la antrenament în săptămâna premergătoare jocului. Acesta a apreciat agresivitatea arătată în joc, dar mai ales faptul că au fost inspiraţi în faţa porţii.

„Am fost mult mai inspiraţi în atac, am avut agresivitate, practic nu le-am dat nicio şansă adversarilor. Asta este ceea ce ne dorim la fiecare meci, să ne sufocăm adversarii. De la meci la meci, vom avea un ritm mai bun, mă bucur că jucătorii încep să respecte traseele de joc, să arătăm pe teren diferenţa dintre noi şi celelalte echipe. Cu siguranţă, suprafaţa de joc a contat foarte mult. Este clar, în deplasare, întâlnim terenuri grele, dar asta nu este o scuză, noi trebuie să arătăm la fiecare meci că sunt peste orice adversar”,
a declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeş.

CSM Slatina nu a avut joc programat în cadrul „intermediarei” programate miercuri. Slătinenii s-au antrenat în vederea pregătirii jocului din deplasare, ce se va disputa duminică, în compania celor de la Victoria Dobrun.        

Comentarii

Redacţia

2019-03-13 16:10:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...