Agricultură

2019-12-02, 11:36:05

Veşti bune pentru fermieri. Încep autorizările pentru plata regulară

Din cei 30.162 de fermieri olteni care au depus Cererea unică de plată pe suprafaţă, 29.000 au primit avansul. Specialiştii de la APIA Olt au început de astăzi autorizările pentru plata regulară.

La plata regulară vor intra şi fermierii care au fost incluşi în controlul clasic pe teren.

„Din cei 30.162 fermieri care au depus cereri la APIA Olt au fost autorizaţi pentru plata în avans 29.000, diferenţa este reprezentată de cei ce au fost selectaţi la controlul clasic şi controlul prin teledetecţie sau au diverse erori la dosare, care nu au fost soluţionate în termenul de avans. Începând de astăzi vor începe autorizările pentru plata regulară, la care vor intra şi fermierii cu controlul clasic pe teren. Pentru fermierii cu control prin teledetecţie, în urma întâlnirilor cu aceştia pentru clarificarea rezultatelor controlului prin teledetecţie, datele au fost transmise către firma care a efectuat controlul pentru reinterpretare”, a spus purtătorul de cuvânt al APIA Olt, Corina Grecea.

Comentarii

Redacţia

2019-12-02 11:36:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...