Politică

2021-04-10, 12:29:08

Vicepreşedinte PNL solicită, oficial, demiterea ministrului Sănătăţii

Ben Oni Ardelean, vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, a anunţat, pe pagina personală de Facebook, că solicită demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Ben Oni Ardelean îl consideră pe Vlad Voiculescu drept principalul vinovat pentru scandalul provocat de evacuarea Spitalului Foişor, din Bucureşti. Ben Oni Ardelean a anunţat că îi va solicita şi premierului Florin Cîţu înlăturarea din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu.

„În calitate de vicepreședinte al Partidului Național Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Național, DEMITEREA de urgență a ministrului Sănătății Vlad Voiculescu.

 Tot circul, bâlbâiala și bătaia de joc la adresa pacienților de la Spitalul Foișor a umplut paharul. Pacienții cu diferite boli nu mai pot fi ignorați și dați la o parte în detrimentul pacienților infectați cu COVID.

Chiar dacă managementul Spitalului Foișor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timișoarei, s-a dat un ordin- ignorând voința și argumentele celor de acolo- prin care au fost evacuați în toiul nopții zeci de pacienți. Ministrul Sănătății este direct răspunzător de trauma trăită de pacienții evacuați, avizând propunerea DSU.

Semnalez de câteva luni derapajele, stângăciile și atitudinea acestui ministru. Din păcate, nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gândirii, comunicării sau creării de proceduri. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depășit de situație, iar astfel vom face un bine atât lui, cât și pacienților din România.

Ministerul Sănătății are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent!”, a fost mesajul transmis de Ben Oni Ardelean pe pagina personală de Facebook, potrivit observatornews.ro.


Comentarii

Redacţia

2021-04-10 12:29:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...