Sport

2020-06-29, 12:34:26

Victorina Bora, despre noul sezon. „Va fi extrem de greu, vor retrograda direct patru echipe”

Echipa de handbal de la CSM se va reuni marţi, la Slatina, urmând ca miercuri, pe data de 1 iulie, să dea startul pregătirilor în vederea abodării noului sezon al Ligii Naţionale. Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, se aşteaptă la un sezon infernal, având în vedere faptul că vor retrograda direct patru echipe, iar două vor merge la baraj.

Noul sezon al Ligii Naţionale va începe pe data de 27 august şi va alinia la start 16 echipe. Lupta pentru evitarea retrogradării va fi infernală având în vedere faptul că ultimele patru clasate vor retrograda direct, urmând ca locurile 11 şi 12 să meargă la barajul de menţinere. Prin urmare, Victorina Bora se aşteaptă la un sezon greu, mai ales că numărul de meciuri va fi foarte mare. Gruparea slătineană va debuta în noul sezon cu două meciuri în deplasare, la Rapid Bucureşti şi CSM Râmnicu Vâlcea. 

Va fi un sezon foarte greu, sunt multe meciuri, noi avem doar 16 jucătoare în lot, echipele s-au întărit, nu va fi deloc uşor, mai ales că vor retrograda direct patru echipe. Şi anul trecut am avut un program greu, cu două meciuri în deplasare, dar asta contează mai puţin, oricum vom juca cu toate adversarele”, a precizat antrenoarea echipei CSM Slatina, Victorina Bora, despre noul sezon al Ligii Naţionale.

Handbalistele slătinene au stat acasă în ultimele două săptămâni, însă s-au pregătit după un program individual. Marţi este programată reunirea la Slatina, iar de miercuri, 1 iulie, vor înncepe în forţă pregătirea noului sezon al Ligii Naţionale. Potrivit spuselor Victorinei Bora, pregătirea în această vară se va desfăşura pe plan local. Deocamdată, echipa slătineană nu are meciuri amicale perfecate, fiind în discuţii cu mai multe echipe pentru stabilirea unor jocuri de pregătire. 


Comentarii

Redacţia

2020-06-29 12:34:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...