Sport

2018-11-08, 12:25:23

Victorina Bora, despre retragerea echipei CSM Roman. „Fiecare se gândeşte, să nu fim noi cei care merg la baraj”

Antrenoarea echipei CSM Slatina, Victorina Bora, este de părere că retragerea grupării CSM Roman va aduce o luptă şi mai aprigă pentru menţinerea în Liga Naţională. Chiar dacă va mai retrograda direct o singură echipă, banca tehnică a formaţiei slătinene spune că toate formaţiile implicate în lupta pentru supravieţuire vor încerca să evite barajul.

Abandonul echipei CSM Roman va înteţi lupta pentru supravieţuire. Asta consideră antrenoarea grupării CSM Slatina, Victorina Bora. Aceasta a declarat, după victoria cu HC zalău, că fiecare punct va fi important în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională.

„Ne aşteaptă meciuri grele. După retragerea celor de la Roman, fiecare îşi face calcule. Retrogradează o singură echipă, iar fiecare se gândeşte să nu fim noi cei care merg la baraj. Noi ne gândim că trebuie să luăm fiecare meci în parte, să-l tratăm foarte serios, să acumulăm puncte. Cu cât strângem mai multe puncte, cu atât e mai bine pentru noi”, a declarat Victorina Bora, după succesul înregistrat în ultimul meci de pe teren propriu cu HC Zalău, echipă pregătită de Gheorghe Tadici.

Cum CSM Roman s-a retras din campionat, va mai retrograda doar ocupanta locului 13. Formaţiile clasate pe locurile 11-12 vor merge la barajul de salvare.

Sezonul trecut, CSM Slatina a ratat locul 10, ultimul ce asigura menţinerea directă, fiind nevoită să lupte pentru menţinere la baraj, acolo unde a trecut fără probleme de formaţiile din Divizia A.Comentarii

Redacţia

2018-11-08 12:25:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...