Sport

2020-03-09, 12:34:09

Victorina Bora, după victoria cu U. Cluj: „Trebuie să joace până în ultimul minut. Nu au voie să facă românisme”

CSM Slatina a trecut de U. Cluj, scor 31-27, însă antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, s-a arătat nemulţumită după joc. Aceasta le-a reproşat handbalistelor sale momentele de relaxare, în condiţiile în care clujencele s-au apropiat ameninţător în ultimele cinci minute de joc. S-a terminat cu o victorie, însă antrenoarea Victorina Bora le-a atras atenţia asupra faptului să sezonul nu s-a încheiat, iar cu o astfel de atitudine pot ajunge la baraj.

Echipa de handbal CSM Slatina a mai făcut un pas important în lupta pentru salvarea directă prin victoria cu U. Cluj, însă Victorina Bora s-a arătat mulţumită doar de rezultat. Aceasta le-a reproşat jucătoarelor momentele de relaxare, care ar fi putut să le coste.

„Din punctul meu de vedere, a fost un meci slăbuţ. Mă aşteptam la altceva, ţinând cont că au făcut un meci extraordinar de bun la Cisnădie. Dacă noi câştigam la cinci goluri la Cisnădie, era rezultatul echitabil. Nu au voie să facă românisme... De ce să te relaxezi, jocurile nu s-au încheiat. Dacă vor să se ducă şi anul acesta la baraj, se duc... Nu ai voie, trebuie să joci până în ultimul minut, trebuie să-ţi faci treaba, dacă eşti profesionist. Sunt trei puncte importante, dar sunt supărată din cauza jocului, pentru că nu au respectat ce le-am transmis. Am spus exclus aruncare cu boltă, atunci faceţi ce vă spun”, a declarat, imediat după meci, Victorina Bora.

Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, a luat în calcul varianta oboselii, după meciul solicitant de la Cisnădie, în care handbalistele slătinene au pierdut la doar un gol, după un joc de mare luptă.

„Sunt supărată pentru joc, dar pe de o parte le înţeleg pentru că dacă fac două schimbări s-a ales praful şi nu e în regulă. Au muncit foarte mult la Cisnădie, au fost destul de şifonate în acel meci, iar astăzi nu au mai avut puterea să se concentreze până la final. E meritul lor că au luat toate cele trei puncte, dar cred că suntem în măsură să vrem mai mult, să ne depăşim condiţia. Echipa a demonstrat că poate pune probleme oricărei adversare din Ligă. Tot pe o chestie asemănătoare, am pierdut meciul cu Brăila”, a mai spus Bora.

Liga Naţională s-a înterupt în această perioadă, ca urmare a turneului preolimpic pe care selecţionata tricoloră îl va susţine la Podgorica.

Comentarii

Redacţia

2020-03-09 12:34:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...