Sport

2019-06-07, 11:01:06

Victorina Bora, după victoriile care au asigurat menţinerea în Liga Naţională: „Calculele noastre au fost să câştigăm primele două meciuri prin care ne-am atins obiectivul”

Slatina va avea echipă pe prima scenă a handbalului şi în stagiunea viitoare. CSM Slatina a rezolvat ecuaţia menţinerii în Liga Naţională, după primele două zile ale barajului de la Cisnădie. Handbalistele pregătite de Victorina Bora s-au impus în ambele meciuri cu formaţiile din Divizia A, îndeplinindu-şi obiectivul înaintea disputării meciului cu U. Cluj, programat astăzi, de la ora 19.30.

CSM Slatina a învins SCM Târgu Mureş (28-22) şi Dacia Mioveni (25-24) în meciurile de la barajul de menţinere în Liga Naţională, atingându-şi astfel obiectivul înaintea disputării ultimei partide, cea cu U. Cluj.

Victorina Bora ia în calcul varianta de a menaja jucătoarele în ultimul meci, mai ales că multe dintre ele acuză mici probleme medicale, ca urmare a campionatului extrem de solicitant.

„Calculele noastre au fost să câştigăm primele două meciuri. Ne-am îndeplinit obiectivul, aştept să văd starea fetelor, să văd cu cine pot juca meciul cu U. Cluj. Lorena Ostase, Raluca Dăscălete, Adina Cîrligeanu au ceva probleme, iar ceea ce contează pentru noi în acest moment este să terminăm turneul cu jucătoarele în picioare, să intre şi ele într-o binemeritată vacanţă. Ne vom încărca bateriile şi vom vedea ce va fi pe viitor. Am creionat programul, dar încă nu este bătut în cuie, în orice caz ne vom reuni mai devreme decât în sezonul trecut”, a declarat Victorina Bora, după îndeplinirea obiectivului, menţinerea în Liga Naţională.

Handbalistele slătinene au fost susţinute, la jocul cu Dacia Mioveni, care nu a fost deloc uşor, de o parte din membrii galeriei. Victorina Bora a ţinut să le mulţumească pentru susţinere, aportul acestora în obţinerea victoriei fiind unul important.

„Le mulţumesc din suflet băieţilor din galerie. Au fost o mână de oameni şi s-au auzit în toată sala. A contat enorm de mult pentru noi susţinerea pe care ne-au arătat-o”, a conchis Victorina Bora.

CSM Slatina-U. Cluj se va disputa în această seară, de la ora 19.30, însă rezultatul pentru gruparea pregătită de Victorina Bora nu mai contează. Cel mai probabil, echipa ce se va clasa pe locul al doilea şi care îşi va asigura menţinerea pe prima scenă a handbalului va fi U. Cluj.
 

Comentarii

Redacţia

2019-06-07 11:01:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...