Sport

2020-01-13, 15:40:22

Victorina Bora spune că va deplasa tot lotul pentru meciul, din Cupa României, cu Danubius Călăraşi

CSM Slatina va întâlni miercuri, 15 ianuarie, în deplasare, în debutul Cupei României, formaţia de nivel inferior, Danubius Călăraşi. Victorina Bora nu va lăsa acasă o parte din jucătoare, în ciuda programului aglomerat, pentru că o eventuală înfrângere în faţa unei echipe de Diviza A ar fi greu de digerat.

CSM Slatina va debuta în actuala ediţie a Cupei României, în deplasare, pe terenul echipei ce activează în Divizia A, Danubius Călăraşi. Gruparea slătineană nu s-a calificat mai departe, în ediţiile precedente, însă, de data aceasta, nu-şi permite să fie eliminată de o echipă de nivel inferior. De aceea, Victorina Bora a precizat că va deplasa toată echipa la Călăraşi.

„Exclus să deplasez doar jucătoarele care au evoluat mai puţin. Toată echipa va face deplasarea la Călăraşi. Vă daţi seama cât de mult ne-ar putea apăsa un eventual eşec. Voi deplasa tot lotul, clar. Noi tratăm, ca în fiecare an, cu maximă seriozitate şi Cupa României, însă ca să joci pe două fronturi ai nevoie de un lot numeros, astfel încât să nu existe momente de genul în care mă uit pe bancă şi nimeni nu-mi transmite încredere că ar putea să rezolve anumite situaţii”, a declarat antrenoarea echipei CSM Slatina, Victorina Bora, înaintea meciului din Cupa României.

Danubius Călăraşi-CSM Slatina se va disputa miercuri, 15 ianuarie, cu începere de la ora 18.00. Partida nu va fi televizată.

 

Comentarii

Redacţia

2020-01-13 15:40:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...