Administraţie

2019-05-20, 14:24:38

VIDEO. Ambulatoriul din Drăgănești, refăcut în întregime de CJ Olt. Investiţie de două milioane lei

Spitalul Dragănești, închis în guvernarea PDL, a fost reabilitat și modernizat în totalitate de către Consiliul Județean Olt, din bugetul propriu.

20.000 de locuitori ai orașului Drăgănești-Olt și comunelor limitrofe vor avea acces la servicii de sănătate după reabilitarea ambulatoriului de către Consiliul Judeţean Olt, valoarea investiţiei ridicându-se la două milioane lei.

Oamenii au la dispoziţie cabinete de pediatrie, neurologie, medicină internă, diabet, dispensar TBC și punct de recoltare a analizelor, cabinete ale medicilor de familie - care vor funcționa în clădirea reabilitată.

Au fost făcute următoarele lucrări: înlocuirea instalațiilor sanitare, electrice și termice; Tencuieli speciale, baritate, de protecție, în zona radiologiei;Înlocuirea totală a finisajelor interioare, a tâmplăriei de lemn cu cea din PVC, sistem termoizolant la fațade, covor PVC antibacterian; Sistem de detecție și semnalizare incendiu și sistem antiefracție de supraveghere.

Comentarii

Redacţia

2019-05-20 14:24:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...