Eveniment

2018-07-15, 23:21:25

VIDEO. Bărbat posibil înecat în Olt, la Moșteni, căutat de scafandri

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Teslui, este căutat de scafandri în râul Olt, în zona barajului de la Moșteni, fiind posibil înecat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, a declarat că pompierii Detașamentului Slatina și echipa de scafandri a ISU Olt, cu două ambarcațiuni cu motor, o autospecială pentru primă intervenție și autospeciala pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției, acționează la barajul Moșteni, pentru căutare persoană posibil înecată în râul Olt.

Persoana posibil înecată este un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Teslui”, a declarat Băsășteanu.

Potrivit unor surse, bărbatul era cu animalele la păscut când s-a gândit să facă o baie în Olt. După ce n-am mai ajuns acasă, au fost alertate autoritățile de către rudele acestuia. Hainele bărbatului au fost găsite pe malul apei.

Comentarii

Redacţia

2018-07-15 23:21:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...