Comunitate

2020-03-31, 11:26:27

VIDEO. Coronavirus. Primăria a dezinfectat şi igienizat străzile din municipiu

O amplă acţiune de dezinfecţie şi igienizare a străzilor din Slatina a fost desfăşurată, luni noaptea, la ordinul primarului Emil Moţ.

Autorităţile asigură că substanţele biocide folosite pentru acţiunea de igienizare sunt aprobate de Ministerul Sănătăţii şi afectează direct COVID-19.

„Suntem în plină campanie de dezinfecţie a oraşului nostru. Vreau să asigur toţi cetăţenii că folosim substanţe aprobate de Ministerul Sănătăţii, substanţe biocide care afectează direct acest coronavirus”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moţ.

Edilul a adăugat că acţiunile de dezinfecţie şi igienizare vor continua.

Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune. Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020, potrivit Ordonanței militare nr. 4.

Comentarii

Redacţia

2020-03-31 11:26:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...