Eveniment

2021-10-07, 15:56:42

VIDEO. Drumul Expres Craiova-Piteşti. Primele imagini de pe tronsonul Valea Mare - Coloneşti

Primele imagini cu ceea ce se întâmplă pe Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, între Valea Mare şi Coloneşti, au fost postate recent.

În imaginile video se poate vedea că firma constructoare a trasat deja cea mai mare parte a traseului pe care va trece drumul de mare viteză.

Loturile 2, 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova-Piteşti sunt executate de acelaşi constructori, Asocierea de firme românești SA&PE Construct - Spedition UMB – Tehnostrade.

Drumul expres Craiova - Pitești este împărțit în patru loturi, are o lungime totală de 121 de km, prevede câte două benzi pe sens de câte 3,5 metri lățime fiecare, fără bandă de urgență, acostamente de câte 1,5m pe fiecare parte și o bandă mediană cu separator lată de 3 metri.


Comentarii

Redacţia

2021-10-07 15:56:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...