Comunitate

2020-03-23, 18:26:32

VIDEO. Emil Moţ: „Doar împreună, cu solidaritate, menţinem sănătatea noastră şi a celor dragi”

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a lansat, luni, un apel la solidaritate şi le-a cerut slătinenilor să fie responsabili şi să respecte măsurile de distanţare socială prevăzute în Ordonanţa militară nr. 2.

Edilul i-a îndemnat mai ales pe vârstnici să rămână acasă, iar ceilalţi cetăţeni să evite deplasările şi să respecte normele de igienă.

„Dragi slătineni, în aceste momente dificile, responsabilitatea şi prevenţia fac diferenţa. Îndemn la calm şi înţelegere. Haideţi să fim cu toţii responsabili, să respectăm normele de igienă şi să evităm deplasările. Alături de funcţionarii Primăriei sprijinim aplicarea ordonanţei militare, ale cărei recomandări ar trebui să devină obligaţii solidare pentru toţi slătinenii, ca să rămânem sănătoşi. Ca primar şi ca om, dragi părinţi şi bunici, vă rog să rămâneţi în case şi să nu vă expuneţi îmbolnăvirii. Slatina este un oraş fără probleme în acest moment, haideţi să-l păstrăm aşa prin cei care îşi fac treaba, începând de la lucrătorii din salubritate, funcţionarii, poliţiştii sau profesorii care ţin legătura online cu copiii”, a declarat Emil Moţ. 

Primarul Slatinei i-a asigurat de sprijinul său pe medici şi de implicarea tuturor angajaţilor primăriei pentru a trece cu bine de această criză.

„Ajutăm medicii, eroii noştri aflaţi în prima linie, să poată să aibă grijă de noi. Doar împreună, cu solidaritate, menţinem sănătatea noastră şi a celor dragi. Vă rog să înţelegem cu toţii că în acest caz excepţional, a-i ajuta pe părinţii şi bunicii noştri înseamnă a sta deoparte. Le mulţumesc medicilor pentru nenumăratele ore de muncă în slujba slătinenilor, pentru sacrificiul lor supraomenesc, pentru ca noi toţi să fim sănătoşi. Îi asigur de implicarea tuturor funcţionarilor Primăriei Slatina, care zi de zi, la birou sau pe teren, îşi fac datoria şi sprijină respectarea măsurilor de prevenţie”, a spus Moţ. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-23 18:26:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...