Eveniment

2021-05-12, 17:08:17

VIDEO. Femeie din Bîrza, împiedicată de poliţişti să se sinucidă în apele râului Olt

O femeie în vârstă de 62 de ani, din comuna Bîrza, a fost împiedicată să se sinucidă în apele râului Olt de intervenţia promptă a poliţiştilor.


Potrivit IPJ, totul s-a întâmplat după ce, astăzi, în jurul orei 12.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Găneasa, cu privire la faptul că soția sa, în vârstă de 62 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.
 
La scurt timp, polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa  împreună cu cei de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slatina au depistat femeia la ieșirea din municipiul Slatina, în zona Podului Olt, existând bănuiala că aceasta intenționa să se sinucidă. Deznodământul a fost unul favorabil datorită intervenției prompte a polițiștilor, salvând astfel viața femeii.

Femeia a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.

Comentarii

Redacţia

2021-05-12 17:08:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...