Sport

2021-11-09, 19:15:25

VIDEO/FOTO. CSM Slatina pierde, scor 23-30, ultimul meci din acest an, disputat contra celor de la Gloria Buzău. Vezi declaraţia Victorinei Bora

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 23-30, ultimul meci din acest an, programat pe teren propriu cu Gloria Buzău. Handbalistele slătinene au fost conduse aproape tot meciul, formaţia vizitatoare impunând ritmul partidei. În urma acestui rezultat, gruparea slătineană rămâne pe loc de baraj.

CSM Slatina a susţinut, în această dup-amiază, ultimul meci oficial din acest an, jocurile din cadrul Ligii Naţionale urmând a fi reluate în primele zile ale lunii ianuare.

Jucătoarele pregătite de Victorina Bora au primit vizita celor de la Gloria Buzău, într-o partidă dominată de oaspete, încheiată cu 23-30. 

Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost tânăra Rebeca Necula, care a reuşit să înscrie 7 goluri.

Victorina Bora s-a arătat oarecum resemnată, după joc, precizând că diferenţa de valoare a fost vizibilă. De asemenea, antrenoarea echipei slătinene a subliniat şi problemele de efectiv. 


Comentarii

Redacţia

2021-11-09 19:15:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...