Eveniment

2018-10-30, 13:47:17

VIDEO. Hoţii care au spart aproape 20 de maşini, sâmbătă noapte, prinşi în trafic de poliţiştii slătineni

Patru bărbaţi şi un minor au fost prinşi, sâmbătă noaptea, în jurul orei 4.00, de către poliştii slătineni. În urma unei acţiuni, în zona Târgului săptămânal din Slatina, oamenii legii au reuşit să oprească maşina în care se aflau persoanele bănuite de comiterea mai multor furturi din auto pe raza oraşelor Craiova, Balş şi Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii slătineni au identificat autoturismul folosit de banda de hoţi pentru a se deplasa între „lovituri”. Este vorba despre o maşină înmatriculată în judeţul Constanţa, care a fost oprită în trafic, în urma unor filtre organizate la întrările în municipiul Slatina.

Autoturismul a fost oprit în zona Târgului săptămânal, la intrarea în Slatina, dinspre Curtişoara. Cele cinci persoane aflate în maşină, printre care un minor, au fost ridicate şi duse la sediul Poliţiei Slatina, pentru audieri.

În maşina respectivă au fost găsite mai multe bunuri, bani, telefoane mobile, o tabletă, haine, care se presupune că au fost furate în noaptea de sâmbătă spre duminică din mai multe autoturisme parcate în zona unor restaurante din Craiova, Balş şi Râmnicu Vâlcea, unde se desfăşurau nunţi.

Banda de hoţi este formată din doi tineri în vârstă de 19 ani din Slatina, un bărbat în vârstă de 42 de ani din Drăgăneşti-Olt şi un altul în vârstă de 43 de ani, din Brâncoveni, şi un minor. Hoţii au acţionat cu precădere la nunţile mari, la restaurante mai luxoase, dar cu parcări mai puţin luminate.

În Balş, au fost sparte trei autoturisme, în Craiova hoţii au acţionat la nu mai puţin de nouă maşini, iar în Vâlcea au furat din alte patru autoturisme.

Comentarii

Redacţia

2018-10-30 13:47:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...