Eveniment

2021-02-23, 13:38:22

VIDEO. Poliţiştii din Olt, protest în Capitală

Mai mulţi poliţişti din judeţul Olt sun prezenţi, la această oră, în Capitală, unde protestează față de măsurile anunțate de Guvern și față de lipsa de dialog social.

Manifestaţiile publice de protest sunt organizate de Federația Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. Delegaţia de olteni este condusă de preşedintele Cartel Alfa Olt, Cristel Ioţu.

Printre principalele revendicări se numără: un salariu minim decent, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective și aplicarea corectă a legislației.

Poliţiştii au protestat şi luni, în faţa Prefecturii Olt. Ei au fost susţinuţi de sindicatele de pe platforma industrială a Slatinei.

Comentarii

Redacţia

2021-02-23 13:38:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...