Politică

2020-09-25, 13:33:24

VIDEO. Scandalul vizelor de flotant. Candidatul PNL l-a Primăria Milcov loveşte un cetăţean care îl filmează, la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei

Candidatul PNL pentru Primăria comunei Milcov, Adrian Militaru, a agresat un cetățean care îl filma în timp ce ducea oameni la Serviciul de Evidență a Populației pentru a le face vize de flotant.


Pe imagini se vede că, deranjgat fiind că este filmat, Militaru și-a pierdut cumpătul și l-a lovit pe cetățeanul care îl filma.

Tatăl său, Jan Militaru, fost viceprimar al comunei Milcov, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru contrabandă cu țigări.

Candidatul PNL Adrian Militaru este acum șomer, iar toate bunurile și conturile familiei sale, inclusiv imobilul din comună, unde acesta și-a făcut mutație, se află sub sechestrul procurorilor, în urma condamnării tatălui său.

Singura lui salvare o reprezintă câștigarea scaunului de primar al comunei Milcov și pentru acest lucru ar face orice, șantaj, amenințări și chiar  violență fizică așa cum s-a întâmplat astăzi.

Comentarii

Redacţia

2020-09-25 13:33:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...