Comunitate

2020-03-07, 16:18:40

VIDEO. Slatina: Ce se întâmplă atunci când eşti tuns de trei frizeri în acelaşi timp

Trei frizeri din Slatina au găsit o metodă inedită de a se promova şi au tuns un client toţi trei deodată. Imaginile au fost încărcate pe site-urile de socializare spre deliciul internauţilor.

Alex Curt, Marian Florica şi Adrian Ivaşcu sunt frizerii „titulari” ai barbershop-ului AC Barbers din Slatina. Imaginile cu cei trei care tund în acelaşi timp un tânăr au strâns sute de reacţii şi de comentarii pe Facebook şi alte platforme de social media.

AC Barbers, salonul de „english barbers” pe care Alex Curt l-a deschis în Slatina, în 2018, a devenit unul din locurile preferate ale bărbaţilor din acest oraş.

Printre clienţii AC Barbers se numără şi străini, oameni care lucrează în fabricile din Slatina, şi care au aflat despre locaţie de pe site-urile de scializare.

Barber shop-ul AC Barbers poate fi găsit în Slatina, pe strada Libertăţii nr 2, la parterul blcului FA 15.

Comentarii

Redacţia

2020-03-07 16:18:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...