Eveniment

2018-03-13, 11:17:19

VIDEO. Trafic rutier îngreunat de apa de pe carosabil, la ieşirea din Caracal spre Slatina

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, pe DN 64, la ieşirea din Caracal spre Slatina, din cauza apei strânse pe carosabil de la ploile abundente.

Viceprimarul Caracalului, Octavian Stănescu, a declarat că apa măsoară aproximativ 30 de centimetri, pe unele porţiuni ale străzii.

„Drumul nu este închis, dar se circulă cu dificultate. Apa măsoară, pe alocuri, 30 de centimetri”, a declarat Stănescu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu, a declarat că angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina intervin cu o motopompă.

O informare meteo de ploi moderate cantitativ şi averse în jumătatea de vest a ţării şi în regiunile estice, sudice şi centrale, valabilă până miercuri dimineaţa, a fost emisă, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Informarea meteorologică, valabilă şi pentru judeţul Olt, intră în vigoare luni, 12 martie, la ora 16 şi expiră pe 14 martie, la ora 08.00. Meteorologii avertizează că, în următoarele zile, va ploua, la început în jumătatea de vest a ţării, apoi mai ales în regiunile estice, sudice şi centrale.

Comentarii

Redacţia

2018-03-13 11:17:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...