Politică

2019-04-08, 09:49:05

VIDEO VIRAL. Ce a vrut să spună Gigel Ştirbu: „PNL este singurul și principalul care CONNNLOCCC... care CHÎCÎÎΔ

Gafă de zile mari a deputatului de Olt Gigel Ştirbu care, sâmbătă, la mitingul organizat de PNL la Craiova a clacat în timpul discursului şi nu s-a mai înţeles ce vrea să spună.

Fost ministru al Culturii şi preşedinte al Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaţilor, o persoană care se dă drept mare orator, deputatul Gigel Ştirbu şi-a arătat valoarea, sâmbătă, când în mijlocul discursului de înfierarea a majorităţii aflate la guvernare a uitat ce vrea să spună.

 „PNL este singurul și principalul care CONNNLOCCC... care CHÎCÎÎÎ... PNL este principalul partid care este în fața UEUROPEI!”, a reuşit Ştirbu să spună.

Bâlba deputatului de Olt a generat un val de reacţii online, pe reţelele de socializare, iar filmarea a înregistrat un număr mare de vizualizări, ajungând să fie distribuită de foarte mulţi internauţi.

Comentarii

Redacţia

2019-04-08 09:49:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...