Sport

2019-05-09, 15:16:05

Viitorul Băleasa, singura echipă de futsal din judeţul Olt, câştigătoarea seriei a VI-a la juniori Under 19

Viitorul Băleasa, singura echipă de futsal din judeţul Olt, a câştigat seria a VI-a a Campionatului Naţional de Juniori Under 19. Formaţia pregătită de Sorin Pătraşcu a obţinut victorii pe linie, fiind astfel campioană zonală.

Într-o serie cu CSJ Ştiinţa Craiova, Forţa Oltenia Craiova, Metropolitan Işalniţa, Liceul Tehnologic Auto Craiova, Viitorul Ştiinţa Craiova, singura echipă de futsal din judeţul Olt, Viitorul Băleasa, a obţinut victorii pe linie.

Echipa pregătită de Sorin Pătraşcu este aproape de a deveni campiona Olteniei, după ce a câştigat meciul tur de la baraj, cu 7-4, pe terenul celor de la Metropolitan Işalniţa. Returul este programat pe 12 mai, însă având în vedere victoria clară din tur, formaţia olteană este la un pas de a deveni campioană zonală.

Prin urmare, va participa la turneul final, care va reuni cele mai bune echipe de futsal din ţară, la juniori Under 19.

Comentarii

Redacţia

2019-05-09 15:16:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...