Învăţământ

2018-03-21, 16:05:34

Vineri se închid şcolile în judeţul Olt, din cauza vremii

Cursurile unităţilor de învăţământ din judeţul Olt vor fi suspendate, vineri, din cauza avertizării meteo de Cod Portocaliu de ninsori însemnate cantitativ, strat nou de zăpadă, intensificări de vânt şi temperaturi foarte scăzute.

Potrivit unui comunicat remis de Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, s-a dispus suspendarea cursurilor pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ, avându-se în vedere şi previziunile meteorologice nefavorabile pentru perioada următoare, care vizează întreaga rază teritorială a judeţului Olt.

O avertizarea Cod Portocaliu a fost emisă, miercuri, de meteorologi fenomenele vizate fiind ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută. Avertizarea este valabilă pentru sudul ţării, inclusiv judeţul Olt. Intervalul de valabilitate pentru această avertizare este 22 martie, ora 23.00 - 23 martie, ora 15.00.

Potrivit meteorologilor, în sudul Banatului și al Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei, ninsorile vor fi abundente, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-60 kilometri pe oră și temporar 65-70 kilometri pe oră, viscolind și local troienind zăpada și determinând diminuarea vizibilității.

Comentarii

Redacţia

2018-03-21 16:05:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...