Sănătate

2017-09-12, 16:28:20

Viorel Ionescu nu s-a prezentat la concursul pentru şefia DSP Olt. Medicii Talia Cincă şi Andrei Iordache aşteaptă rezultatele probei scrise

Candidatul Dumitru Viorel Ionescu a abandonat lupta pentru şefia DSP Olt şi nu s-a prezentat la proba scrisă a concursului organizat, marţi, de ANFP. Medicii Talia Cincă şi Andrei Iordache aşteaptă rezultatele acestei probe.

Deşi a avut dosarul validat, eternul candidat Viorel Dumitru Ionescu nu a participat la concursul organizat, marţi, pentru postul de director executiv al DSP Olt. Acesta s-a mai înscrisă şi în primăvară la acest concurs, în aprilie a obţinut doar 13 puncte, iar în mai 22,6 puncte.

Astfel, la concursul organizat în această perioadă, proba scrisă a fost susţinută doar de Talia Cincă, cea care a asigurat interimatul în fruntea instituţiei din judeţ, şi fostul manager al SJU Slatina, Andrei Iordache.

Cei doi aşteaptă rezultatele probei scrise, urmând să afle dacă vor intra la interviu. 

În afara postului de la nivelul DSP Olt, au mai fost scoase la concurs şi posturi din instituţii similare din Arad, Bacău, Botoşani, Braşov, Călăraşi, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Ialomiţa, Satu-Mare, Suceava, Timiş, Tulcea, dar şi din Capitală.

Comentarii

Redacţia

2017-09-12 16:28:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro