Cultură

2018-12-10, 12:51:52

Viorel Pintea, împuternicit director al Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt, ce înglobează trei instituţii de cultură din subordinea CJ

Viorel Pintea a preluat conducerea interimară a Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt, instituţie care înglobează Școala Populară de Arte, Centrul de Promovare a Culturii și Ansamblul „Doina Oltului”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a confirmat că Viorel Pintea, care anterior a condus Şcoala Populară de Arte şi Meserii, a fost împuternicit la conducerea noii instituţii.

Sediul noii instituţii de cultură va fi pe strada Lipscani, unde în prezent funcţionează Ansamblul „Doina Oltului”.

Reprezentanţii CJ Olt precizau că principalul motiv al acestei reorganizări o reprezintă reducerea cheltuielilor.

„Noua instituție va cuprinde trei secții, fiecare din cele trei instituții comasate fiind secție a noii structuri. Această decizie de comasare am luat-o pe baza unei analize pe care am făcut-o în ultimii doi an și am constatat că e nevoie de această reoganizare”, a declarat Oprescu.

El a ţinut să precizeze că nu vor avea loc disponibilizări.

Comentarii

Redacţia

2018-12-10 12:51:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...